BogutynMlyn.pl   Młyn Gospodarczy Paweł Bogutyn, ul. Gwardii 24, 21-300 Radzyń Podlaski
tel./fax: (0-83)3521199 / Orange: 503-157-337 (od 8 do 18) 
Mapa dojazdu. email: sklep@bogutynmlyn.pl   gadu-gadu 936545 
Zapomniałem hasła | Rejestracja
0 0 PLN
Użytkownicy online: 31  za logowani: 2  Produktów w sklepie: 3096     Dostępnych w magazynie: 1288
Zaawansowane wyszukiwanie




Karty kredytowe :

 
email: sklep@bogutynmlyn.pl
tel. 0-83 352 11 99
kom. 503-157-337
MAPA DOJAZDU
Nasze przesyłki kurierskie dostarcza firma :


 
Mieszanka chlebowa - CHLEB LAWENDOWY - 2,5 kg + drożdże GRATIS !NOWOŚĆ!
Producent:   BogutynMłyn


Dostępna ilość : powyżej 50 sztuk



Zamówić można ilość nie większą niż jest dostępna w magazynie.

Zamówienia należy składać przez sklep internetowy lub emailem sklep@bogutynmlyn.pl

Zamówienia przyjmujemy również telefonicznie pod numerem 506 173 340 w godzinach od 18:00 do 21:00

Cena brutto: 14.00 PLN



Daty przydatności widoczne na zdjęciach są przykładowe.
Zdjęcia są własnością BogutynMłyn. Kopiowanie zabronione.

Nie ma jeszcze recenzji o tym produkcie. Dodaj recenzję jako pierwszy!


INFORMACJA ALERGENNA

Produkt zawiera alergen: gluten. Może zawierać alergeny: orzeszki ziemne i inne orzechy, gorczycę, seler, sezam, soję, jajka.

MIESZANKA CHLEBOWA – CHLEB LAWENDOWY


Skład: mąka żytnia 720, mąka pszenna 850, suchy zakwas, suszone kwiaty lawendy, zioła prowansalskie, sól różowa himalajska oraz osobno zapakowane drożdż

Sposób użycia w automacie: wsypujemy do automatu 500g mieszanki, dodajemy 0,3 l wody (300 ml, temp. ok. 30 st. C) oraz drożdże suche 2 g i uruchamiamy piekarnik na programie podstawowym (ok. 3 h)

Sposób użycia w piekarniku: do miski wsypujemy 500g mieszanki, wlewamy 0,32 l letniej wody, dodajemy 15 g drożdży świeżych lub 2 g drożdży instant. Wyrabiamy ciasto mikserem ok. 3 minuty na wolnych obrotach, następnie ok. 8 min na szybszych (ciasto można wyrobić ręcznie). Po wymieszaniu pozostawiamy ciasto pod przykryciem, najlepiej w ciepłym miejscu na ok. 20 min. Po wyjęciu wyrośniętego ciasta przekładamy je do wysmarowanej olejem formy o wymiarach ok. 25/11/7 cm lub dwóch mniejszych i pozostawiamy do wyrośnięcia na ok. 60 min. Kiedy ciasto podwoi swoją objętość wkładamy je do piekarnika nagrzanego do temperatury 210 st C. Dobrze jest umieścić w piekarniku naczynie z wodą (żaroodporne). Po ok. 5 minutach od rozpoczęcia pieczenia należy wyjąć naczynie.




Poleć produkt znajomemu · Oceń produkt    



 Inne produkty z kategorii 
 Pokaż recenzje 
  
Recenzje produktu



Nie ma jeszcze recenzji do tego produktu.
Dodaj recenzję
 
Dodaj e-mail Usuń e-mail






Produkty Amanprana
Sól różowa Himalaje


OLD POLAND BURSZTYN - 190 g SER SZLACHETNY długodojrzewa...

i.brudkowskawalas: SWIETNY. STOSUJĘ ZAMIAST PARMEZANU.


Mąka orkiszowa ECCO typ 2000 pełnoziarnista (RAZOWA) - 5 k...

danuta: w dobie konserwantów genetycznie zmutowanych ziaren zbóż , polecam własnie mąke orkiszowa która ...







Kategoria: SŁÓD - mielony, ziarno

Copyright 2006-2010 BogutynMłyn Home| Bestsellery| Promocje| Nowości| O firmie| Regulamin i polityka prywatności| Kontakt
© BogutynMlyn.pl 2006-2017 - Wszystkie dane i informacje jak również nazwy handlowe i nazwy towarów oraz firm jakie występują w serwisie mogą być lub też są znakami towarowymi zastrzeżonymi lub nazwami zastrzeżonymi firm lub ich właścicieli i zostały użyte w serwisie jedynie w celach identyfikacyjnych. Dane i informacje zawarte w naszym serwisie są publikowane wyłącznie do celów informacyjnych. Wszelkie materiały, informacje, pliki, rysunki, zdjęcia itp. dostępne w serwisie www.bogutynmlyn.pl nie mogą być publikowane i redystrybuowane bez pisemnej zgody BogutynMłyn. Wszelkie prawa zastrzeżone. Materiał ten jest ograniczony prawami autorskimi oraz innymi prawami i nie może być kopiowany, publikowany i rozprowadzany w żadnej formie.

Linki
reklamowe 
Oprogramowanie: SOTE