Pad Thai jest najsłynniejszym daniem kuchni tajskiej. Po prostu polej ugotowany makaron ryżowy z dodatkiem krewetek, jajka ugotowanego na twardo oraz pędów bambusa i pokruszonych orzechów ziemnych. Nie potrzebujesz już żadnych innych przypraw. Oryginalny sos Pad Thai Suree jest wyprodukowany w Tajlandii, wyłącznie ze składników najwyższej jakości zgodnie z pradawną recepturą.
Skład:
Cukier 39,24%, woda 32,20%, tamaryndowiec 12,5%, cukier palmowy 8%, sos rybny 3%, sól 3%, regulator kwasowości: kwas octowy 2%, barwnik naturalny: papryka 0,06%
Wartość odżywcza:
Wartość energetyczna - 1024kJ/241kcal,
Tłuszcz - 0.5g, nasycone kwasy tłuszczowe - 0g
Węglowodany - 59g, w tym cukry - 46g
Błonnik - 0,5g
Białko - 0,08g
Sól - 7,5g
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Pojemność: 150ml