Sos YAKISOBA do makaronu smażonego 500g - OTAFUKU
-
Dostępność:
Jest
- Producent: OTAFUKU
- Cena brutto: 32,07 zł
Sos Yakisoba to ciemny japoński sos używany do przygotowania makaronu smażonego yakisoba. Charakteryzuje się lekką ostrością, ale o łagodnym smaku i bogatym aromacie wśród pikantnego smaku. Sos do yakisoba to sos owocowo-warzywny, za którego kompleksowy i niepowtarzalny smak odpowiada mieszanka sosu sojowego, warzyw, takich jak pomidor, cebula, marchewka i czosnek oraz owoców, takich jak daktyle, brzoskwinie, pomarańcze i jabłka. Dynamiczne, owocowe smaki tego sosu idealnie kontrastują ze smakiem umami mięsa oraz świetnie akcentują smażone potrawy.
Skład:
ocet jabłkowy, wysokofruktozowy syrop kukurydziany, owoce i warzywa ( pomidory, cebula, jabłko, marchew, daktyle, brzoskwinie, pomarańcze, czosnek), woda, cukier, sól, sos sojowy, hydrolizowane białko sojowe, barwnik E150a, skrobia modyfikowana, ekstrakt z ostryg, ekstrakt z przegrzebków, ekstrakt z tuńczyka bonito, ekstrakt wieprzowy, ekstrakt z kurczaka, substancja zagęszczająca- guma z nasion tamaryndowca, pieczony sos sojowy, prazona maka ryzowa, wodorosty morskie, ekstrakt z sardynek, ekstrakt drożdżowy
Kraj pochodzenia: Japonia
Waga: 500g